Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-30@16:53:49 GMT

تکذیب یک ادعا درباره داماد روحانی

تاریخ انتشار: ۵ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۴۳۰۴۷

تکذیب یک ادعا درباره داماد روحانی

آفتاب‌‌نیوز :

مرکز پژوهش‌های توسعه و آینده‌نگری به‌منظور کمک به تحقق اهدافِ سازمان برنامه‌ و بودجه کشور و نیز استفاده از ظرفیت دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی، برای انجام پژوهش‌های مورد نیاز در زمینه توسعه و آینده‌نگری با چهار هدف «پشتیبانی اندیشه‌ای از نظام برنامه‌ریزی و بودجه‌ریزی کشور و تقویت ابتناء مستمر آن بر دانش و رویکردهای علمی در مسیر پیشرفت و توسعه و بهبود و توانمندسازی و ارتقای نظام برنامه‌ریزی و بودجه‌ریزی»، «کمک به رفع نیازهای پژوهشی، فناوری و آموزشی سازمان برنامه‌وبودجه در زمینه توسعه و آینده‌نگری»، «تقویت تعامل با مؤسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری» و «افزایش نقش مشارکتی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و پژوهشی در انجام پژوهش‌های موردنیاز» در سال ۱۳۹۶ تشکیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در روزهای اخیر ادعاهایی مطرح شد که «کامبیز مهدی‌زاده» داماد رییس جمهوری به عضویت هیات علمی این مرکز درآمده است. با این حال «علیرضا آزموده اردلان» رییس سابق مرکز پژوهش‌های توسعه و آینده‌نگری سازمان برنامه و بودجه ضمن تشریح روند جذب اعضای هیات علمی در این مرکز گفت: این مرکز در سال‌های ۱۳۹۷، ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ برای جذب هیات علمی از طریق مرکز جذب وزارت علوم اقدام کرد. در حال حاضر تنها کسانی که در سال ۱۳۹۷برای مصاحبه دعوت شده و حدنصاب‌های لازم مدنظر وزارت علوم را بدست آورده‌اند، برای عضویت در هیات علمی انتخاب شده‌اند و فرایند جذب هیات علمی از بین داوطلبان سال‌های ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ همچنان در جریان بوده و قطعی نشده است.

وی با تکذیب پذیرش داماد رییس جمهوری در هیات علمی این مرکز، ادامه داد: مرکز پژوهش‌های توسعه و آینده‌نگری سازمان برنامه و بودجه از طریق سامانه مرکز جذب هیات علمی وزارت علوم و سایت این مرکز در سال‌های ۱۳۹۷، ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ برای جذب هیات علمی اعلام نیاز کرد؛ ثبت نام برای این موضوع عام است و هر فردی که احساس کند شرایط لازم را برای عضویت در هیات علمی دارد، می‌تواند با توجه به شرایط در سامانه مرکز جذب ثبت نام کند. این رویه برای تمامی افراد یکسان است و هیچ فردی مستثنی از این رویه نیست.

آزموده اردلان با اشاره به اینکه در سال ۱۳۹۹ نیز این مرکز از طریق مرکز جذب وزارت علوم اعلام نیاز کرد، اظهار داشت: بعد از پایان مهلت ثبت نام، از افرادی که دارای رشته تخصصی مطابق با نیاز مرکز بودند، برای مصاحبه دعوت کردیم؛ تمامی جلسات مصاحبه با افراد متقاضی جذب، ضبط و ثبت شده و در تمامی جلسات مصاحبه نیز ناظر وزارت علوم حضور داشته است.

وی تصریح کرد: نام تمامی داوطلبان در فهرست سامانه مرکز جذب وزارت علوم وجود دارد و بعد از پایان جلسات مصاحبه، هریک از اعضای مصاحبه کننده به طور کاملا مجزا و مخفی، امتیازات هر فرد را در فُرم‌های جمعبندی ثبت کردند و تا زمانی که بنده در مرکز مسوولیت داشتم، ما در مرحله بارگذاری فُرم‌ها بودیم.

آزموده اردلان با طولانی خواندن روند فرایند جذب اعضای هیات علمی از سوی وزارت علوم، تاکید کرد: تا زمانی که فرایند جذب به اتمام نرسد، هیچ جذبی قطعی نیست. تعداد افراد ثبت نام کننده، دعوت شده به مصاحبه و امتیازات آنها در سامانه مرکز جذب وزارت علوم وجود دارد و تمامی مراحل نیز ثبت و ضبط شده است.

این استاد دانشگاه با رد ادعاهای مطرح شده نسبت به خود در خصوص جذب کامبیز مهدی‌زاده داماد رییس جمهوری در این مرکز گفت: در تمامی گفت‌وگوها با رسانه‌ها تاکید کرده‌ام که فرایند جذب اعضای هیات علمی سال ۱۳۹۷ به پایان رسیده و هنوز درباره افراد دعوت شده برای مصاحبه در سال‌های ۹۸ و ۹۹ هیچ موضوعی قطعی نیست. تا زمانی که فرایندی به انتها نرسیده، نه به کسی تبریک می‌گوییم و نه اطلاع می‌دهیم. هر زمانی فرایند جذب هیات علمی به پایان برسد، وزارت علوم این موضوع را اعلام خواهد کرد.

وی بار دیگر یادآور شد که نام هیچ فردی را در گفت‌وگو با رسانه‌ها برای جذب در هیات علمی بر زبان نیاورده و جذب هیچ فردی تضمین شده نیست.

این در حالی است که برخی از خبرگزاری‌ها مدعی شده‌اند که براساس مصاحبه سال ۹۹، نام‌های سیدحمید پورمحمدی (معاون هماهنگی اقتصادی و بودجه سازمان برنامه و بودجه)، زهرا میراحسنی (رئیس اسبق مرکز پژوهش‌های توسعه و آینده‌نگری)، کامبیز مهدی‌زاده (داماد حسن روحانی رئیس جمهور)، علی اکبر حاجی محمدی (مشاور نوبخت) به عنوان اعضای هیات علمی مرکز پژوهش‌های توسعه و آینده‌نگری به وزارت علوم معرفی شده است.

وی ادامه داد: در سال ۱۳۹۷ شورای گسترش وزارت علوم مجوز لازم برای جذب اعضای هیات علمی مرکز پژوهش‌های توسعه و آینده‌نگری سازمان برنامه و بودجه را صادر کرد و بنده نیز به عنوان عضو هیات علمی دانشکده فنی دانشگاه تهران به این مرکز مامور شدم.

رییس سابق مرکز پژوهش‌های توسعه و آینده‌نگری سازمان برنامه و بودجه خاطرنشان کرد: اسامی که در روزهای اخیر در رسانه‌ها اعلام شده است، در سال ۱۳۹۹ برای عضویت در هیات علمی مرکز درخواست داشته‌ و با آنها مصاحبه شده است.

آزموده اردلان با بیان اینکه برای عضویت در هیات علمی مرکز پژوهش‌های توسعه و آینده‌نگری سازمان برنامه و بودجه تنها موضوع تحصیلات دانشگاهی ملاک نیست، خاطرنشان کرد: این افراد باید دارای سوابق پژوهشی هم باشند و کارهای پژوهشی آنها نیز مورد آزمون قرار خواهد گرفت.

وی افزود: از بین افراد دعوت شده چند برابر ظرفیت سال ۱۳۹۷ تنها سه نفر به عضویت هیات علمی این مرکز انتخاب شده‌اند.

پیشتر برخی از خبرگزاری‌ها و سایت‌ها خبری مدعی شده بود که فرایند جذب هیات علمی در این مرکز بدون انجام فرایندهای مربوطه از جمله اعلام نیاز عمومی انجام و یکی از افرادی که برای عضویت در هیات علمی انتخاب شده، داماد رییس جمهوری بوده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: مرکز پژوهش های توسعه و آینده نگری سازمان برنامه و بودجه کامبیز مهدی زاده برای عضویت در هیات علمی جذب اعضای هیات علمی مرکز جذب وزارت علوم داماد رییس جمهوری سامانه مرکز جذب هیات علمی مرکز جذب هیات علمی فرایند جذب دعوت شده سال ۱۳۹۷ برای جذب ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۴۳۰۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه آزاد اسلامی، جلسات هیأت ممیزه دانشگاه آزاد اسلامی برگزار و با ارتقا مرتبه علمی ۱۰ عضو هیأت علمی به استادی موافقت شد.

در این جلسات با ارتقا مرتبه علمی دکتر مژگان امتیازجو عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، دکتر سیدمسلم سیدالحسینی عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد، دکتر مهدی شمسایی مهرجان عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، دکتر شهرام صداقت حور عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت، دکتر صدیقه میرابوطالبی عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، دکتر سعید کامیابی عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان، دکتر مریم قراچورلو عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، دکتر نادر جعفرنیا دابانلو عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، دکتر علی خادمی عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه و دکتر زهره مشکاتی عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان به مرتبه استادی موافقت شد.

مژگان امتیاز جو با مدرک دکتری تخصصی زیست شناسی دریا، عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال است که دارای بیش از ۱۶۰ مقاله، ۳ کتاب و سه اختراع «پکیج ها و ستون های میکروبی تثبیت شده حدف آلاینده فلز سنگین جیوه ( فیلتر زیستی) از صنایع»، «مکمل غذایی پرورش ماهی قزل الای رنگین کمان جهت از بین بردن سلول های سرطانی پوست با استفاده از اسپیرولینا» و «شیرغنی شده با نانوحامل های لیپیدی حاوی ترکیبات زیست فعال دریایی» است.

سید مسلم سیدالحسینی دارای مدرک دکتری تخصصی شهرسازی، عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد است که دارای ۲ ایده ثبت شده، ۱۳ طرح پژوهشی،۱۲۷ مقاله ISI ، علمی پژوهشی است.

مهدی شمسایی مهرجان با مدرک دکتری تخصصی شیلات، عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات است که دارای بیش از ۱۸۰ مقاله ISI، علمی ـ پژوهشی و است. وی همچنین ۷ کتاب و بیش از ۶ اختراع است.

شهرام صداقت‌حور با مدرک دکتری باغبانی، عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت است که دارای ۵ جلد کتاب، بیش از ۱۰۰ مقاله علمی پژوهشی، ISI و ۹ طرح پژوهشی است.

صدیقه میرابوطالبی با مدرک دکتری فیزیک عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال است که دارای ۴۴ مقاله ISI، ۱۴ مقاله علمی پژوهشی، ۷ طرح و یک کتاب است.

سعید کامیابی با مدرک دکتری جغرافیای طبیعی عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان است که دارای بیش از ۱۰۰ مقاله ISI، علمی پژوهشی، ۶ کتاب و ۱۰ طرح پژوهشی است.

مریم قراچورلو با مدرک دکتری مهندسی کشاورزی ـ علوم و صنایع غذایی عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات است که دارای ۵۴ مقاله ISI، بیش از ۷۰ مقاله علمی پژوهشی، ۵ کتاب و ۳ طرح پژوهشی است.

نادر جعفرنیا دابانلو با مدرک دکتری برق عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات است که دارای بیش از ۱۰۰ مقاله ISI، علمی پژوهشی، ۱۶ کتاب و ۶ اختراع در زمینه مهندسی پزشکی است.

علی خادمی با مدرک دکتری تخصصی روان‌شناسی عمومی، عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه است که دارای بیش از ۱۷۰ مقاله ISI و علمی پژوهشی، ۱۹ طرح پژوهشی و ۸ کتاب است.

زهره مشکاتی با مدرک دکتری تخصصی تربیت بدنی و علوم ورزشی، عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان است که دارای بیش از ۱۰۰ مقاله ISI، علمی پژوهشی و ۱۰ طرح پژوهشی درون و برون دانشگاهی و ۷ جلد کتاب است.

کد خبر 6091928

دیگر خبرها

  • تشریح روند انتخاب استادان نمونه کشوری
  • روند انتخاب اساتید نمونه کشوری تشریح شد
  • امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه رضوی با مرکز کربلاء للدراسات والبحوث
  • نحوه انتخاب و معرفی اساتید نمونه کشوری
  • رییس هیات اجرایی سی‌امین جشنواره علوم پزشکی رازی منصوب شد
  • سفر از سبد خانوارهای ایرانی حذف شده است؟ | توضیح مرکز پژوهش‌ها درباره یک ادعا
  • ۱۰ عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • علت مرگ «فرزانه اکبری» در جهرم چه بود؟
  • درخواست کریمی قدوسی از دولت افغانستان برای بررسی رگ و ریشه اش /سخنگوی سپاه ادعای جنجالی را تکذیب کرد /گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • وزیر علوم: تعداد کمی از اساتید در سطح دانشگاه‌ها اخراج شدند/ هیچ اخراجی بدون دلیل و با نگاه سیاسی نبوده است