Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، محمدرضا رضوان‌طلب، رییس مرکز جذب هیئت علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در مورد تغییر زمانی فراخوان‌های جذب هیأت علمی اظهار کرد: بر اساس مصوبه هیئت عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی، فراخوان‌های های جذب اعضای این هیئت هر سال ۲ بار برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: نوبت‌های پیشین برگزاری فراخوان تا قبل از سال ۱۳۹۹، شهریور و بهمن بود که بر اساس مصوبه جدید، اردیبهشت و آبان برگزار می‌شود.

رئیس مرکز جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها یادآوری کرد: پس از این مصوبه، اولین فراخوان جذب این مرکز در آبان ۱۴۰۰ آغاز می‌شود. در سال ۹۹ که یک فراخوان در آبان برگزار شد، سهمیه سالیانه جذب که از سوی سازمان امور استخدامی ابلاغ شد، کم یا زیاد نشد، بنابراین سهمیه ۲ فراخوان در یک فراخوانده لحاظ شد.

 رضوان‌طلب به علت تغییر زمانی این فراخوان اشاره کرد و گفت: علت تغییر زمان فراخوان، آماده شدن دانش آموختگان دکتری برای شرکت در فراخوان‌های جذب بود، چرا که آن‌ها در نیم سال ابتدایی و انتهایی هر سال دانش آموخته می‌شوند.

گفتنی است فراخوان جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی از ۱۰ آبان ۹۹ در درگاه مرکز جذب هیأت علمی وزارت علوم،  به آغاز شد و تا ۳۰ آذر ادامه داشت.

این ثبت نام برای بیست و چهارمین فراخوان نیمه متمرکز جذب اعضای هیأت علمی (پیمانی و طرح سربازی) دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی و پژوهشی کشور است که امسال برای نخستین بار فقط یک در دوره برگزار شد.

مرکز نظارت و ارزیابی آموزش عالی وزارت علوم برای جذب هیئت علمی در سال ۱۴۰۰ تعداد ۹۴۵ نفر سهمیه به دانشگاه‌ها اختصاص داده است.

بیشتربخوانید

ساماندهی موسسات آموزش عالی از سال ۹۷ جزو اولویت‌های وزارت علوم است

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت علوم هیات علمی دانشگاه ها وزارت علوم آموزش عالی هیأت علمی جذب اعضای هیئت علمی مرکز جذب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۵۳۶۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ببینید | نقشه خیزش اعتراضی در دانشگاه‌های آمریکا

تعداد بازدید : 0 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

به گزارش­ جام جم آنلاین، چندین دهه است که ایالات متحده مانند این روزها صحنه تظاهرات دانشجویان نبوده است. نقطه های قرمزی که روی نقشه مشخص شده، آن دسته از دانشگاه های آمریکا است که پلیس به آن ها حمله ور شده و تعدادی از دانشجویان و اساتید را بازداشت کرده است اما نقاط زردی که روی نقشه روشن شده، مربوط به دانشگاه هایی است که صحنه اعتراضات بوده اما موردی از برخورد خشن پلیس در آن ها ثبت نشده است.

این تظاهرات بی سابقه به منظور اعلام همبستگی با مسئله فلسطین به بیش از ۵۸ دانشگاه، موسسه و دانشکده در سراسر آمریکا راه یافته است اما تظاهرات در برخی از این دانشگاه ها قوی تر و تاثیرگذار تر بود.

دانشگاه اوهایو در ایالت اوهایو در شرق آمریکا شاهد یورش پلیس آمریکا و حمله به دانشجویان اعتصاب کننده بود و عده ای از این دانشجویان بازداشت شدند.

دانشگاه جرج واشنگتن: در نیویورک محوطه دانشگاه جرج واشنگتن مملو از چادرهایی بود که دانشجویان و اعضای هیئت علمی این دانشگاه آن ها را نصب کردند. به دانشجویان بیرون دانشگاه اجازه ورود به محوطه دانشگاه داده نشد.

دانشگاه مینه سوتا: در شمال ایالات متحده دانشجویان دانشگاه مینه سوتا به تظاهرات حمایت از فلسطین ملحق شدند و توقف نسل کشی را خواستار شدند.

دانشگاه کالمر: در ایالت تگزاس دانشجویان دانشگاه کالمر به تظاهرات ادامه دادند. این دانشگاه شاهد بازداشت هایی بود که باعث نشد دانشجویان دیگر تظاهرات را از سر نگیرند.

دانشگاه آتلانتا: در دانشگاه آتلانتا در ایالت جورجیا خشونت شدید بود. نیروهای امنیتی  عده‌ای از دانشجویان و اعضای هیئت علمی را بازداشت کردند اما این بازداشت ها تظاهرات و خیزش اعتراضی را در این دانشگاه متوقف نکرد.

دانشگاه کلمبیا: مهم‌ترین دانشگاهی که صحنه تظاهرات دانشجویی بود و در این تظاهرات پیشرو بود، دانشگاه کلمبیا در شهر نیویورک است. دانشجویان و اعضای هیئت علمی این دانشگاه شب و روز به برگزاری تظاهرات ادامه می دهند و بازداشت ها سبب نشده است به تظاهرات ادامه ندهند.

دیگر خبرها

  • نشست سراسری مدیران گروه‌ها و اعضای هیئت علمی رشته علوم اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی
  • ۱۰ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • پروفسور‌های ضداسرائیل
  • ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور
  • تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد
  • وزیر علوم : موضوع جوسازی در خصوص اخراج استادان صحت ندارد
  • منتخبان مسابقات ملی «سدید»‌ در لرستان معرفی شدند
  • ببینید | نقشه خیزش اعتراضی در دانشگاه‌های آمریکا
  • موضوع جوسازی در خصوص اخراج استادان صحت ندارد
  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها آغاز شد